Milo za milo

Ker mi je odgovorni urednik znanega časopisa Habetove novice (FB stran) v svojem mesečniku naredil manjšo reklamo,1 mu sedaj vračam uslugo. Potrudil sem se in opravil nekaj intervjujev z ljudmi, ki redno berejo Habetove novice. Bili so naključno izbrani, njihova pozitivna mnenja pa niso odraz nikakršne selekcije in mešetarjenja ampak so popolnoma resnična in posledica branja tega časopisa.

Vprašanje: Kako so Habetove novice vplivale na vas?

“Odkar prebiram Habetove novice se mi voda v kolenih ne nabira več toliko. Od prve številke dalje se počutim precej bolje, zbujam se naspana, lasje mi ne izpadajo toliko, moja križna vretenca so kot prenovljena, držim se bolj vzravnano, predvsem pa nimam več problemov s prebavo…” mi je zaupala 80-letna Genovefa, izseljenka, ki živi v Argentini.

“Moje življenje je bilo še pred tremi leti brezupno. Od tistega prekrasnega septembra, ko sem v roke dobil prvo številko Habetovih novic, se je moje življenje spremenilo. Stanoval sem v industrijski coni, ob glavni železniški progi, tik pod avtocesto in poleg žage. Prej brezposelen, sem dobil službo višjega nadzornika končnih operacij v tovarni piščalk in pridobil certifikat izkušenega preizkuševalca njihovih izdelkov. Od takrat so moje noči lažje,” je povedal naglušni Venceslav iz industrijske cone ob glavni železniški progi, tik pod avtocesto in poleg žage, star 36 let.

“Gllllllllhhhhhhfffgggggg,” je priznala 9 mesecev mlada Tineja, takoj za tem, ko se je uspešno poslinila na Uvodnik v Novicah.

“Pa dej bejž stran. Pa nism živčen!!!” je odgovoril dvanajstletni Jan Luka, ko je ravno izgubljal igral velepomembno igrico na računalniku.

“Que?” je odvrnil Francoz, ki se mu niti sanjalno ni o čemu govorim.2

“Ko Habetove novice sem prebral, mi utrip srca je obstal.” mi je na mail poslal še neuveljavljeni pesnik.3

Smisel življenja je prebiranje Habetovih novic,” je teoriziral znan filozof, ki je hotel ostati anonimen.4

  1. v bistvu jo je naredil mojemu blogu, ki pa mu je ravno tako hvaležen kot jaz – sem ga vprašal. []
  2. Mogoče je bil problem tudi v mojem pomankljivem znanju francoščine. Mogoče pa tudi ne. []
  3. in Bogpomagaj, tak naj tudi ostane []
  4. Vseeno hvala, Luka Kocjan []
  • Share/Bookmark


5 komentarjev ↓

#1   NordStar dne 13.07.2010 08:58

A če naročim Habetove novice takoj, dobim še ene zraven?

#2   NuckinFuts dne 13.07.2010 09:55

To in še več! Če pokličete v naslednjih 30 minutah dobite poleg še navodila za uporabo in fotokopijo prve izdaje Habetovih novic z originalnim podpisom odgovornega urednika!

#3   NordStar dne 13.07.2010 18:30

Mislim, da je to absolutna priložnost za dober nakup. Veš kaj, bom kar 4 vzel, da bo še za staro mamo, župnika in mojo osebno vaditeljico fitnesa. Tole zadnjo sem si sicer izmislil, se pa tako dobro sliši :)

#4 NuckinFuts  NuckinFuts dne 14.07.2010 15:54

Vseeno kupi še en izvod zanjo. Ji boš lahko prebiral članke med navideznimi urami fitnesa :D

#5   habetovenovice dne 15.08.2010 18:13

WIIII… reklame…. :D

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !