Trenutek razčiščenja,

ko ti vse postane jasno in se malenkosti postavijo na svoje mesto. Kratkoročno, ampak še vedno kul občutek.

YouTube slika preogleda

Zdaj pa naključna dejstva:

 • Zadnje čase se pojavlja vedno več HP-jevih prenosnikov, ki jim crkuje tipkovnica ali po nekaj tipk na njej. Preveč, da bi bilo naključno. Kaj je krivo? Kakšen Windows virus ali le  hroščat update?1
 • Letošnja akcija “Očistimo Slovenijo” bo bojda na Hitlerjev rojstni dan.23
 • Najboljši odgovor sodelavca pri vprašanju, če je pri družinskem zakoniku Za ali Proti:”Jst sm hrvat!4 Skoraj sem se zadavil s plastičnim kozarčkom in vodo v njem.5 Od smeha seveda.
 • Izredni študij za logističnega inženirja mora biti eden izmed najlažjih visokošolskih programov na tej strani Alp. Vsaj tako vidim iz poročanja enega od kolegov. Mislim, vsak predmet se dela posebej (najprej predavanja iz enega predmeta, nato izpit, šele nato drug predmet), učijo pa se na primer osnovnošolskih osnov angleščine in obdelujejo ukaze dela z računalnikom tipa “kopiraj” in “prilepi.” FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
 • Težko rečem, kateri jezik zveni grše: nemščina, ali francoščina. Ne mi sanjat o tem, da je francoščina zelo romantičen jezik, ker “mžablu bablu kublebablu” zaradi mene lahko pomeni “rad bi bil tvoja podrebrna mrena, da bi čim bližje tvojemu srčnemu utripu”6 ali pa “iztaknil ti bom oči in jih pojedel za zajtrk s francosko omleto in rožmarinovo omako, provansalskim vinom in si na koncu obrisal mastne brke s tvojim žepom,” pa bo še vedno izzvenelo grdo.
 • Včasih se očitno splača malce potožit o težavah nekje na internetu, ker mi povezava v študentu odkar sem napisal tale prispevek dela normalno in brez težav. Če je kriva moja objava, ali ne: hvala tistemu, ki je popravil sistem. Čestitam, obvladaš posel. V zahvalo na začetku naslednjega meseca dobiš plačo.
 • Smo leta 2012.7 Do sedaj bi nekaterim spletnim oblikovalcem postalo jasno, da so flash spletne strani stvar preteklosti. Ali pa bi vsaj morale iti. Če bi pisal seznam neumnih kiksov na tejle strani8 bi lahko že po 30 sekundah brskanja skupaj spravil vsaj dvajset alinej glupih rešitev. Začenši s tem, da je nekdo najbrž plačal lepe denarje za tako retardacijo.9
 • Radio Antena in Center sta mi uspela v dveh tednih šihtovanja zameriti Adele, Gotye in še nekaj pop avtorjev, ki jih vrtita po 10x na dan. Naj jim kdo sporoči, da je repertoar glasbe na svetu malce večji od petih različnih pesmi. In, da je ponavljanje po 10x na dan popolnoma nesmiselno. In, da je ponavljanje po 10x na dan nesmiselno. In, da je ponavljanje po 10x….. no, you’ve got the point.
 • Najbrž sem edini, ki ne spremlja/ni spremljal letošnjih Viktorjev?
 • Ugotavljam, da je edina stvar, ki me še drži na FBju tista skupina, ki jo imamo s sošolci na faksu.10 Aja, pa tista dva idiota, ki se jima je fbchat tako priljubil, da sta zapustila MSN in Skype. Bljah. Drugače pa profila praktično ne uporabljam več.
 • Zadnjič sem na troli videl Neo-ta iz Matrice, oziroma nekoga, ki mu je bil na las podoben. Nosil je plašč, sončna očala in celo pot sploh ni trznil niti z eno mišico na obrazu. Tudi tistega čudaškega premikanja vratu in ramen, ki ga vsi izvajamo ob speljevanju in zaviranju ni prakticiral. Najprej sem seveda pomislil, da je Matrica mogoče res resnična, potem pa sem opazil, da model najbrž pod krinko sončnih očal nepremično bulji v brhko mladenko pred njim. Škoda.
 • Jutri je nedelja, končno imam čist avto in diham.

 1. Včasih je oboje isto :P []
 2. Oziroma na isti dan, kot bodo neonacisti praznovali, ali nekaj podobnega []
 3. I LOLed []
 4. Res je zamejec iz Prezida. []
 5. v kozarčku, ne v sodelavcu []
 6. medtem ko bi držal tvoja pljuča, da ti ne padejo v slepo črevo.. al kaj je že romantika? []
 7. Ne, to še ni eno od dejstev.  Čeprav v bistvu je. In drži. Ampak NE, ni še to to. []
 8. random naletel med brskanjem po spletu []
 9. Nej kdo recimo proba najt dnevni meni za ponedeljek brez, da bi zraven izgubil živce.. []
 10. brez nje sem res mrzel in ne bi vedel kaj dogaja. Spljoh []
 • Share/Bookmark


17 komentarjev ↓

#1   Chemfusion dne 17.03.2012 23:05

Pic y u no work?

Definitvno nisi edini ki ne gleda viktorjev. Pri anteni so bedaki, centra ne poznam, pri expressu pa so še večji bedaki kot pri anteni. Lani se mi je skoraj zmešalo zaradi njih. Kar se tiče izbire francoščina ali nemščina gre moj glas slednji. Francoščino pogojno še razumem kako besedo/stavek, ker je podbna italjanščini. Nemščina se mi sliši takole: “sfsmlm kurc kepcscm šnicl pqereowvje kurcšlus pwkrvpebk Hans ergterojb….” You get the point.

Tudi višješolski redni študij živilstva in prehrane je skoraj sramotno lahek. In še se najde folk, ki gre na posamezne izpite po 6krat. facpalm

#2   Chemfusion dne 17.03.2012 23:06

Aja, pa zakaj nisi Neota slikal? Da te ni sram pa tak blogger, ki ne zabeleži vsega. :mrgreen:

#3 NuckinFuts  NuckinFuts dne 17.03.2012 23:31

Evo, @Chemfusion, popravljeno. Plus popravil sem en manjkajoči rodilnik v tvojem komentarju, ker me je nerviral (grammarnazi, pa to). Zagotavljam, da tudi, če bi malce razumel nemščino ta ne bi zvenela nič lepše. Najbrž še grše.

Čaki, a ne študiraš ti tega? Z lepim se hvališ :mrgreen:

Če neki slikam morm pol to spravit na računalnik, objavit, pokomentirat in odgovarjat na komentarje. Kje se mi pa da :P

#4   Chemfusion dne 17.03.2012 23:42

ti kar bodi grammarnazi, moja slovenština tako ni nikoli blestela. :mrgreen:

Ja, študiram točno to :lol:

Kaj nas briga ali se tebi da ali ne. Hočemo slike! Nemaš pravoglasanja :P

#5 alamea  alamea dne 18.03.2012 00:19

Pri HP-ju marsikatera napaka ni naključna, tako da me tole s tipkovnico niti ne preseneča … Za Viktorje se sploh ne sekiraj, ker te slovenske “prestižne” prireditve niso ravno vredne spremljanja, za najlažji fax pa poskusi komunicirat s kom iz IAM-a al pa uprave … You’ll be surprised :mrgreen: Pa eno fenomenalno nedeljo ti želim :P

#6   Sakir dne 18.03.2012 00:21

Izključno tokrat brez mojga humorja. :mrgreen:

Sem tut sam, delno hrvat in sem proti. :cool:

Nemščina je vojaški jezik, diktatorski pohodi so precej bolj efektivni z “Hans, veiter marschieren!”, kot pa “Janez, koraki naprej!” Francoščina pa je diplomatski jezik kjer s parimi besedami in nasmeškom nekoga pošleš v 3 p.m. in tip leti na busno nabavt karto od navdušenja. :D

Kot odgovor na tvoj 9. popup samo s tremi kliki:

Ponedeljek 12.03.2012

Kosilo 1 13€

Škampova capuccino juha

Mešano meso iz žara, z mladim krompirjem in popečeno papriko

Zelena solata s krompirjem in česnom

Sladica iz domače slaščičarne

Kosilo 2 10€

Škampova capuccino juha

Široki rezanci s skušo in paradižnikom

Zelena solata s krompirjem in česnom

Sladica iz domače slaščičarne

Kdo še posluša radio? MP3 player anyone? ;)

Nisi. :cool:

Dons čez par ur bo verjetno dež. :evil:

Sorry for the long post. :mrgreen:

#7   filmoljub dne 18.03.2012 06:38

Kar zadeva francoščino, viktorje in oba radia: +1.

Drugače pa kul blog. :cool: Ne le ta zapis.

p.s. Je bil tisto ta Neo?

#8 Medea  Medea dne 18.03.2012 08:34

HP-ji so za en ku***. Nikoli več hp-ja. Že od samega štarta imam probleme z njim, vsi moji znanci tudi. Nikoli, nikoli več prenosnika hp, nikoli.

#9 NuckinFuts  NuckinFuts dne 18.03.2012 10:04

@Chemfusion Pozabljaš, da je tukajle diktatura in ne demokracija. :P

@alamea IAM je baje tudi izredni študij, a ni? Uprava pa ni čisto popolnoma brezveze, ker imajo v vseh letih enega ali dva težka (relativno) predmeta. Lepo nedeljo tudi tebi. Naj te rožnati poniji po mavrici odpeljejo v deželo postavnih mladcev, trgovin z poceni oblekami, ki so drugače pregrešno drage in fontanami iz čokolade, ki ne redi :mrgreen:

@Sakir Oh, kako pust in dolgočasen komentar:P

Right…

Napiše se “weiter,” drugače ta severni to preberejo kot “fajter.” Neki sm pa le odnesu od štirih let poskušanja učenja te bedarije :P In mislim, da ima popolnoma enake diplomatske lastnosti posh britanska angleščina višjih družbenih razredov. Pa še lepše zveni…

Pozabil si omeniti, če si izgubil živce. Te zanima kako je bilo pri meni, ko sem poslušal narediti isto stvar? Odprl sem stran, poiskal kje se izklopi glasbo, našel meni, videl, da mi ne prikaže ponudbe, izklopil AdBlock, ponovno osvežil stran, še enkrat izklopil glasbo, kliknil na napačen meni, še enkrat izklopil glasbo in nato v obupu izključil zvočnike, ponesreči pritisnil tipko brskalnika za eno stran nazaj in enostavno zaprl zavihek. Razumeš zdaj? :)

Radio se posluša na dolgočasnih delovnih mestih, kjer pa je treba vseeno komunicirati in so slušalke malce v napoto. Za znoret, res.

Ima nas puno.

Dež? Zakaj sem pral avto? :(

Ni problema, dej še kdaj. Sam uporabi malce tvojga humorja, drugač te ne morm za nič Se(/a)kirat :P

@filmoljub Hvala za pohvalo. Glede na to, da redko gledam filme težko vrnem komplimente… vendar imaš zakon besedni zaklad. Resno. Zavidam. Aja, skoraj sem popljuval tipkovnico zaradi slike. LOL! :lol:

@Medea Obstajal je čas, ko so bili HP-ji bulletproof in je bila njihova edina napaka pregrevanje (resno, na teh zadevah bi lahko cvrl jajca). Očitno imaš prav in bo treba najti novo najljubšo znamko, ker so se malce preveč igrali s krajšanjem garancije.

#10 Medea  Medea dne 18.03.2012 11:13

Ej, moje računalo bo imelo dve leti in se mi je že dva meseca po nakupu pregrevalo, zelo. Brez konkretne obremenitve, ob predvajanju hd posnetka, npr. Seveda sem koristila garancijo, kot si rekel, je izjemno kratka, jo je smiselno izkoristiti v tistem letu. Sicer pa sem bila po hitrem postopku odpravljena z domnevno zaprašenim ventilatorjem. Ja, sem baba, ampak lepo prosim, kaj pa že vem in vem, da se v 2 mesecih ni moralo nabrati toliko praha, no. Pa sej ga ne uporabljam na seniku.

#11 Prome  Prome dne 18.03.2012 11:59

Razočaran sem nad splošno nerazgledanostjo avtorja bloga, ker je po njegovem mnenju FDV izgubil mesto najbolj lahkotnega faksa :mrgreen:

Glede komercialnih radijskih postaj je povsod isto – čez dan 15x eni in isti komadi, po 10h zvečer pa samo še slovenska glasba za doseganje kvot. Narobe svet.

Glede na bazo imen in priimkov SURS-a imamo pri nas 3.086 Viktorjev, zato me res zanima kam so podelili vse? Mogoče bi celo pogledal zadevo, če bi podarjali Viktorije.

#12 NuckinFuts  NuckinFuts dne 18.03.2012 12:59

@Medea HP-jeve pečke, pardon, prenosniki imajo prav vsi zanič hlajenje. To že od začetka množične izdelave. Sej te pa vsaj pozimi ne zebe :P

GospoT @Prome Če bi si veleusmiljeni dovolili brati malce bolj podrobno bi opazili, da govorim o izrednem študiju. Zagotovo pa še vedno drži Vaša nezmotljiva misel in je FDV med vsemi krožki, se opravičujem: fakultetami ena izmed najbolj otročje lahkih. Mislim, izvedel sem, da imajo tam predmet pri katerem objavljajo stvari na Facebooku, tisti, ki zbere več lajkov pa dobi boljšo oceno. [smeh->zgroženost->solze->I don't wanna live on this planet anymore...]

Vaša najčistejša misel o nagradah z estetsko zanimivejšo korpuskularno substanco pa bi morala z najhitrejšim slom romati do organizatorja tiste blamaže za slavne, ker je več kot odlična :mrgreen:

#13   Sakir dne 18.03.2012 20:57

Hm, od kod vama z Promeom ideja, da je FDV eden IZMED najlažjih faksov? Po mojih podatkih so na FDVju že par let nazaj namestil elektronska drsna vrata na senzorje in tako učinkovito ukinl enga izmed najtežjih predmetov in spremenil FDV v ekskluzivno najlažji faks v RS. :mrgreen:

#14   NuckinFuts dne 19.03.2012 11:40

Tko Sakire ja, že boljš. That’s more like you. Sam očitn še nisi slišu za upravo in FF? :mrgreen:

#15   Sakir dne 19.03.2012 17:10

Uprava? A to je tist “faks” ki proizvaja fikuse po državnih uradih? Ti usposablanju pisarniškega zelenja pravš faks? :lol:

Če mislš žabarski FF, očitno nimaš kej preveč izkušenj z njihovo akademsko srenjo, če trdiš, da je (pre)lahek. ;)

#16 nmohoric  nmohoric dne 22.03.2012 00:05

Maš čist avto ker je dež padal? Jaz mam namreč zato čist avto :D

#17 NuckinFuts  NuckinFuts dne 23.03.2012 20:38

@Sakir Ja, polovica faksa je težkega. Druga polovica pa…………… :mrgreen:

@nmohoric Dež sem čakal en mesec. Seveda sem avto opral en dan PREJ, kot je padalo. :twisted:

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !