Smetje #1: video

V dolgem obdobju uporabe istega brskalnika1 se človeku, ki življenje živi po logiki “čez sedem let vse prav pride” med zaznamki lahko nabere kar lepo število povezav, ki tam veselo čakajo svojo digitalno smrt. Da tiste najbolj zanimive vsaj malce počastim bom napisal dve ali tri objave v katerih jih bom delil s s svetom.

Pa začnimo z videom, naslednjič pridejo slike, nato pa še kakšna random mešanica zanimivih linkov. Vrstni red bo najbrž kronološki, tako, kot sem povezave shranjeval. Ne zamerit, če so nekatere že milijonkrat videne, ali pa jim od starosti na glavi predejo mreže pajki. Ok? Ok.

 1. The End Of The World – flash video, ki na zanimiv, predvsem pa na smešen način opisuje apokaliptične razmere na Zemlji.
 2. She Blocked Me – Geek parodija neke pesmi,2 ki opisuje tisto, česar smo se nekoč v času MSN-ja vsi bali…
 3. Electric Bear – Mali ameriški medo se odloči splezati na električni drog, vendar ga tam čaka malce več, kot le ptičji iztrebki…
 4. Mazda 787B – Zvok motorja Mazde, izdelane za dirke tipa LeMans. Komu njen Wanklov motor ne požene mravljincev po hrbtu?
 5. How To Spot a Fascist Regime – Flash, ki govori o primerjavi Združenih Držav Amerike z minulimi fašističnimi režimi. Think about it.
 6. How to Fight a Bear - Odlična navodila kako ravnati v primeru spopada z medvedom.
 7. Zombie Kid Likes Turtles – Klasika. Kdor še ni videl našemljenega dečka, ki se ponorčuje iz novinarke najbrž živi nekje v Severni Koreji.
 8. twin turbo pt cruiser power shifting drive it like - En precej normalen model nam pokaže kaj vse zmore njegov avto. Če se kdo spozna na učinke drog lahko pove, na kateri je bil možakar v videu?
 9. Minesweeper: The Movie -  Ena izmed Colleghumor uspešnic, iz stare Windows igre Minolovec naredijo film.
 10. pikes peak uphill drifting – Ena izmed najbolj divjih voženj z rally avtom na slavni Pikes Peak. V temu posnetku Ari postavi rekord, ki ni bil nikoli podrt.3
 11. Dave Watson at Tour – V duhu rahlih konfliktov med cestnimi in gorskimi kolesarji se je Dave s svojim freeride kolesom vrgel preko vodilne skupine na Touru.
 12. RedBull Metro Ride – RedBull vedno razveseljuje z domiselnimi tekmovanji. Tokrat bo to downhill skozi podzemno železnico.
 13. Danny MacAskill: Way Back Home – Kdo še ni videl enega izmed najboljših trial kolesarjev na svetu, ki je s svojim videom obnorel svet?
 14. Jordan B and Stephen Mathews - Eden izmed estetsko krasnejših naglavnih freeride posnetkov.
 15. Nič. To bo to. Brez repa, brez glave.

twin turbo pt cruiser power shifting drive it like

 1. Firefox ftw []
 2. katere naslova se nikakor ne morem spomniti []
 3. namenoma linkano na 1:00 minuto videa, ker se tam šele dobro začne []
 • Share/Bookmark


5 komentarjev ↓

#1 nmohoric  nmohoric dne 6.07.2012 20:55

Ok res je, da sem par posnetkov že videl, večino pa ne :D Komaj čakam slike in potem nadaljevanje še ostalega :D Pa uno v Riu downhill epsko :D

#2 Prome  Prome dne 6.07.2012 21:10
 1. Preglej seznam.
 2. Poznam samo 9. in 1. točko. Topšit zadevi.
 3. Se zamislim, nad svojim poznavanjem internetsa.
 4. Naklikam linke in razgibam svoje smejalne mišice.
 5. Pogledam na uro in skoraj padem s stola.

:mrgreen:

#3 NuckinFuts  NuckinFuts dne 7.07.2012 12:59

@nmohoric Zdej se pa že hvališ :mrgreen: Pa tista singla je res več kot prijetna na pogled.

@Prome Bi ti kej prijetnega odgovoril, but i’m Le’tired. :mrgreen:

#4   darky dne 4.11.2021 14:55

Dober video seznam!

Zanimivo je, kako se je sčasoma video produkcijaspreminjala.

No, res je, da so zgoraj našteti videi amatersko posneti in da je v tem času razvoj kamer in predvsem telefonov drastično poskočil. Pa vendar smo tudi v starih časih snemali, le da v bolj slabi kvaliteti.

#5   darky dne 4.11.2021 15:08

Dober video seznam!

Zanimivo je, kako se je sčasoma video produkcija spreminjala.

No, res je, da so zgoraj našteti videi amatersko posneti in da je v tem času razvoj kamer in predvsem telefonov drastično poskočil. Pa vendar smo tudi v starih časih snemali, le da v bolj slabi kvaliteti.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !