Slična zgodba #2/2

Mariborski navijači so tepci, Zoran Janković krade, chemtraili in teorija v zvezi z njimi zagotovo držijo, Elvis je še vedno živ in Marjana iz Idrije si je danes zjutraj preveč osladkala čaj, kar je rezultiralo v telefonskem klicu na številko njene kolegice, ki se žal ni oglasila. Zdaj, ko imam vašo pozornost…

Nadaljujem prejšnjo objavo slik s telefona, z zgodbami.

35.Absolutno se lahko reče, da so slovenske gradbene firme ena izmed največjih črnih lukenj, ki so v zadnjih letih požrle ogromno državnih financ. Itak, če pa ne zaposlujejo tako uspešnega inženirskega kadra, kot sva se izkazala, da sva s predragim kolegom nekega dolgočasnega popoldneva.12

36.Enkrat in nekoč sem se podal po svetu v iskanju tistega pravega znanja, resnice in primerne slike za ozadje telefona. Prepotoval sem našo Zemljo po dolgem in počez, brskal po najbolj oddaljenih gozdovih, spoznaval velemesta in vasi, ampak nisem našel ustrezne. Potem sva s kolegom3 sedela na čaju, ko sem mu omenil moj problem. Pograbil je telefon in slikal naključno škatlo za živila. Shinny.

37.Lahko bi rekel, da je tole smreko izdolbla žolna, ali detelj, ali katerakoli podobna žival, med iskanjem hrane, ampak si bom raje izmislil, da so luknje v bistvu ostanki granate iz druge svetovne vojne, ki je ubila dva lisjaka in enega zoprnega brenclja.4

38.Za vse ljubitelje hitlerjanščine5 je tukajle prijeten dialog iz nemškega učbenika. Ko smo ga morali prebrati, oziroma zaigrati v razredu se je dušenje s smehom začelo že pri prvi ponovitvi človekovega priimka. Le zakaj.

39.V merkatorju kupljena jajca smo enkrat našli v popolnoma nesprejemljivem stanju. Ko smo škatlo z vso vsebino odnesli nazaj v trgovino so bile prodajalke izredno navdušene nad zamenjavo za nepokvarjena jajca. Pohvale trgovski verigi in njenim zaposlenim.

40.Za prebivalce žabastih predelov države: Kje je posneta ta slika?

41.Kdor bi v teh težkih časih trdil, da finančne krize ni in da ne obstaja bi bil podoben majhnemu otroku, ki si zatisne oči in ušesa, ter prične proizvajati brbljave zvoke. Torej, trdim, da kriza še ni v dovolj velikem razmahu, ker sem pol leta delal v skladišču s kozmetiko, od koder smo v trgovine po Sloveniji pošiljali nesramno drage6 parfume in ostalo nepotrebno packarijo za luksuzne finoče.

42.Človek nima veliko skupnega z zvermi, če pa te ob polnoči pograbi volčja lakota, ti ne ostane nič drugega, kot da se spremeniš v besnega roparja shramb. Tole je tisto, kar ponavadi nastane v takih primerih. (odide na ropanje shrambe in blog nadaljuje kasneje.)

(nadaljevanje kasneje, s polno posodo v naročju)

43.Kadar se v Ljubljani od praga doma sprehodim dvajset metrov v smeri proti jugovzhodu vidim betonsko ploščad, štiri socialistične bloke in velik napis grafit “Katančeva ploščad 4ever,” ali nekaj podobnega. Kadar taisto stvar prakticiram doma se srečam z malce drugačno podobo.

44.No, tale spada v kategorijo “When you see it..” Oziroma, “kdo prvi ugotovi, kaj je na sliki narobe?”

45.Tree, what are you doing? Tree, you’re not even familliar with short circut. Tree, Stahp!7 Torej neposlušna drevesa, pa to.

46.In kaj se zgodi z neposlušnimi drevesi

47.Eden izmed najlepših kotičkov, kamor se da zavleči tukaj pri nas. Škoda je le, da tukaj med svetovnimi vojnami nemci radi požigajo hiše….

48.Na prijeten pomladni dan sem se odpravil na kolo. Ptički so peli, regrat je razkazoval svoje nežne rumene cvetove, ravna cesta se je trla pod kolesi.. Kdo je zafrknu nastavitve kamere? Ja, jaz sem bil.

49.Ne bom besedičil… Tisti majhen obroček na verižici na sredini slike je očitno popolnoma dovolj, da imobilizira skoraj pol tone težko žival. Pametna bitja, ni da ni.

50.Me bo kdo tožil, če miroljubno sklepam, da je tale napis namenjen predvsem ameriškemu trgu? Mislim, resno?

51.Še eno izmed množic improviziranih ozadij za telefon. Zahvale avtorici.

52.Očitno bi se lahko za ugibanje kaj je na sliki odprl nov blog. Ampak naj bo še ena: kaj je to?8

53.Mlada zver je pretegnila tace in skočila s svojega varnega kotička, kjer je preživela nekaj ur od zadnjega ulova. Sprehodila se je okrog, ter hitro našla plen. Priprla je oči, se prihuljeno zvila k tlom in v nenadnem napadu planila nad nič hudega sluteče bitje, ter se zvila v njegovo9 torbico.

54.Vem, da bom za tole moral požreti marsikatero opazko o šovinizmu, ampak si ne morem pomagati. Ženske pač ne znajo parkirati, evo.

55.Turški šampon za lase. Not much difference, but smells like kebab.

56.Tejle pravim: okno v moji sobi.

57.Včasih mi na kolesu postane dolgčas in si začnem na ritem vrtenja pedalov mrmrati kakšno pesem. Včasih pa zadeva leti...10

58.Neke noči je prijazen in popolnoma človeku popolnoma neškodljiv medved hodil po gozdu. Naletel je na travnik, ki je bil ograjen z žico električnega pastirja precejšnje moči, vendar ga to ni ustavilo, da ne bi nadaljeval svoje začrtane poti. Ni ga vodil nagon po plenu, ni ga vodil vonj po kateri njegovi ljubi hrani… ne. Sprehodil se je preko dveh žic preprosto… ker lahko.

59.Svojo prijaznost in pripravljenost na sodelovanje je potrdil še z majhnim darilom11

60.Le kakšno noč za tem je njegov manjši sorodnik samo pobožal žico in jo v pospešenem tempu ucvrl v smer, od koder je prišel. Za spominek je pustil samo tole.

61.Če naj bi kitajci v vicih za izbiro imen metali kante po stopnicah sklepam, da je dotično ime nastalo med zehanjem, kihanjem, ali pa kašljanjem?

62.Ne vem kaj je pičilo gospo, ki je vozila tale avto, ampak je na splošno med pravili za varno vožnjo parkiranje na znaku za prehod za pešce močno odsvetovano, če ne že kar prepovedano.

Evo, to bi bilo z moje strani vse. Kar se pa pametnejših zapisov tiče pa je v kratkem v planu polna luna, ki ponavadi vzbudi nekaj nespečnih delov možganov, v katerih se nahaja smisel za pisano besedo.

 1. Jap, krajša proga za avtomobilčke iz kinderjajčka. Z lupingom, model! []
 2. Btw, you will never be pinky izolirtrak awesome! []
 3. drugim, ne istim kot zgoraj []
 4. slava jim. []
 5. Sakire all the way. []
 6. že dobavna cena je bila žvižgajoče visoka []
 7. Nom, nom, nom,nomhzzz… []
 8. kdor je sliko ali predmet že videl naj bo tiho :P []
 9. v temu primeru: njeno []
 10. tist spodi je povprečna []
 11. ne klikat med prehranjevanjem. Ali pač, kaj me briga. []
 • Share/Bookmark


18 komentarjev ↓

#1   Sakir dne 26.10.2012 01:14

Pa pravš da nimaš smisla za fotkanje, enih par je posrečenih, kaka pa že clo umetniška. :mrgreen:

#2 NuckinFuts  NuckinFuts dne 26.10.2012 01:17

Go home, you’re drunk :mrgreen:

#3   miran dne 26.10.2012 07:50

Te tvoje uganke so čisto prelahke. Na #52 je več kot očitno roka.

#4   m dne 26.10.2012 12:51

Sem se prebila do št. 44 – te ponosno obveščam, da je bila ta napaka včeraj odpravljena. :D

#5 NuckinFuts  NuckinFuts dne 26.10.2012 15:47

@miran Tvoj odgovor je pravilen, ampak neuporaben. Kako že gre tisti vic o izgubljenem pilotu balona in sistemskemu programerju? :mrgreen:

@m Odlično! Sem videl rezultate in moram reči, da so več kot zadovoljivi :mrgreen:

#6   miran dne 26.10.2012 17:30

Ne poznam. Kako gre? :)

P.S.: Glede #44, I don’t see it. :o

#7   Sakir dne 26.10.2012 22:17

Wild guess za 44, feltne napačne znamke na avtu druge znamke? :mrgreen:

#8 Urška Sonček  Urška Sonček dne 27.10.2012 01:47

Js bi tut ugibala s Sakirjevo odločitvijo. Tam na začetku bi lahko bil zelen znakec za Škodo? :mrgreen: Btw, a je to slučajno že omenjeni avto v prejšnjem zapisu: … za las zgrešim parkiran en dan star avto enega od sorodnikov …? xD

Fotka 40: PST pri vojašnici v Mostah ^^

#9 Urška Sonček  Urška Sonček dne 27.10.2012 02:36

Neee! Audi je! Audi A4 – karavan! Avto.net ftw!

#10   Sakir dne 27.10.2012 10:46

Sem vedu da je audi, pa jih organsko ne prenašam… :mrgreen:

#11 NuckinFuts  NuckinFuts dne 27.10.2012 13:15

@miran Nekaj takšnega :mrgreen:

@Sakir Takšno navdušenje nad nemško kulturo, pa ne maraš njihovih avtomobilov, ki so na prvi pogled surovo in dolgočasno enaki, ne glede na model, starost, ali namen :mrgreen:

@Urška Za 40 imaš prav, ampak je to uganila že naša draga Tina, vendar ne more napisati v komentar, ker je v Španiji :P Drugače pa ja, Škode so res podobne Audijem. Oba imata štiri kolesa in povezavo s podjetjem VW :mrgreen:

#12 nmohoric  nmohoric dne 27.10.2012 15:44

Raman Pathak omg ne… xD

40 so že usi napisal tko da ne bom pisal :D Drgač pa dej še kako takšno objavo :D iz zanesljivih virov sem zvedel, da imaš materjala še več kot dovolj :D

#13 NuckinFuts  NuckinFuts dne 27.10.2012 18:54

V nasprotju s splošnim prepričanjem sem izčrpal vse dokaj pametne zaloge slik. Sorči :mrgreen:

Objavljam pa tudi popravek za sliko 44, ki sem jo dobil posredovano od lastnika avtomobila. Evo, napaka odpravljena :(

#14 Urška Sonček  Urška Sonček dne 27.10.2012 19:51

Kako je pa prišlo do napake? :P

#15 nmohoric  nmohoric dne 27.10.2012 20:17

Kje problem naredit nekaj novih slik? :)

#16 Urška Sonček  Urška Sonček dne 27.10.2012 21:45

Kako je pa pršlo do napake? :P

#17 nmohoric  nmohoric dne 27.10.2012 21:48

Kje problem naredit nekaj novih slik? :D

#18   Sakir dne 28.10.2012 12:03

Audi je statement… pod 40 let: mam premejhnga, nad 40 let: se mi ne dvigne več, ampak hočem da še vedno vsi misljo that I’m doing it. :mrgreen:

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !