Solušn tu d problem

Počasi bo že čas, da se spet kaj oglasim, vem.

Itak imam preveč prostih trenutkov, ker že kakšen teden uspešno ležim v postelji in ob vsakem večjem premiku pokašljujem. Moram priznat, da mi gre vsaj to ekstra odlično.

http://files.myopera.com/JanetB/albums/1863181/Blarg%20I%27m%20Dying.jpeg

No, glede na to, da imam ogromno priložnosti za razmišljanje, refleksije in spraševanje vesti, lahko naštejem nekaj nepovezanih dejstev in misli, ki so najbrž vredne zlata, vendar se tega nihče ne zaveda.1

 • Že vnaprej se pripravljam na sončne dni v Žabariji. Tale majhna količina sonca je do sedaj že pokazala, da se lahko betonske stene tistih socialističnih blokov čez dan dovolj segrejejo, da se ponoči ne moreš stisnit k ničemur hladnemu.
 • Ne vem, če se tega zavedate, ampak polna luna izredno slabo vpliva na delovanje možganov ljudi. Vožnja skozi BTC se je takrat zdela, kot potovanje skozi Mehiko, z dogodki kot je recimo vožnja dveh avtomobilov vzporedno po enopasovnem krožišču, skakanjem pešcev na cesto in prekomernim številom blondink za volanom.2
 • Ah, blondinke za volanom. Če smo že pri temu… Mogoče kdo potrebuje hobi? Priporočam stanje na zastonj parkirišču pred FDVjem in opazovanje parkirnih navad tamkajšnje favne. Smeh je zagotovljen, če pa se po kakšnem čudežu na youtube znajde posnetek naključnega peroksidno usmerjenega dekleta v svojem MiniCooperju, ki 10 minut ponavlja isti manever zaletavanja v avtomobil pred sabo in nato v avtomobil za sabo…no, bomo vsi izredno veseli.3
http://www.autoalerts.com/wp-content/uploads/2008/06/blonde-on-cell-phone-while-driving-in-car.jpg
 • Ko sem bil mulc, sem v dar dobil Rubikovo kocko. Z izvijačem sem jo razdrl, jo sestavil skupaj po barvah in jo praktično plastificiral z enormno količino selotejpa. In tole nekako opiše moje celotno življenje in osebnost.
 • Rubikove kocke še zdaj ne znam razrešit.
 • Em, mogoče tega še nisem omenjal, vendar sem pred kratkim poiskal novo študentsko zaposlitev. Na prvi dan so mi v dobri veri podarili mini priročnik za zaposlene, ki je do zadnje črke natipkan v ComicSans. Upam, da se ne bodo čudili, če ne bom nikoli poznal niti ene alineje iz tistega priročnika.
 • Našel komedijanta, ki je zdaj na moji top lestvici. Dylan Moran. Cinik, Irec in tepec – kaj si naj človek želi boljšega. “That’s not prejudice, that’s observation!”
 • Pomladanska fluorescentno zelena barva mi ni všeč. Narava je lepa zato, ker je naravna, ne pa da gozd izgleda kot ulica v Las Vegasu in te ob pogledu nanj pečejo oči. Res pa je, da medvedi (z drugimi besedami – ženske iz kočevja, ki so se pozabile obriti po hrbtu) najbrž v takem okolju izgledajo veliko bolj prijetno in željno zabave.4
 • http://imgur.com/ Če je Reddit prva stran interneta, je to zagotovo druga. Cats! Lots and lots of cats! Sampovem.
 • Pod oknom se je znašel en gromozanski trampolin. Vse v redu in prav, ampak res ne bi pričakoval želje po tej pošasti od osebe, ki je pogledala ogromno videosmešnic. Mislim, je kdo kdaj gledal posnetek s trampolinom, kjer se nihče ne poškoduje? 5
 • [nekaj o vremenu in pomanjkanju idej in podobnih rečeh, ki nikogar ne zanimajo]
Here, have a picture:

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lxwjvmCY561r9mnvfo1_500.jpg

 1. Zlato bom vseeno dobil, ker planiram ugrabiti leprekona, pa to. Ne nikomur povedat, seveda. []
 2. Seveda ne za istim volanom. Čeprav bi to pojasnilo..marsikaj. []
 3. Razen seveda ponosni lastnici peugeota in smarta.. ali kateri avtomobili se že ponavadi znajdejo tam.. []
 4. Good for them bears. []
 5. Pustimo razne cirkuse, oni so plačani, da se ne razbijejo. []
 • Share/Bookmark


13 komentarjev ↓

#1   Chemfusion dne 4.05.2013 22:05

Priden.

Si se zaposlil v McD’s? :P

Drugače se mi pa zdi da mene kopiraš. Naključne bedarije pa to. :mrgreen: Malo manj priden.

#2   Sakir dne 4.05.2013 22:46

Za tretjo alinejo si zaslužiš nagrado… za dober opis! In če bi bla vsaj še slika z dogodka, lahko celo pulitzerjevo za raziskovalno novinarstvo.

Če maš še kej podobnga na zalogi, posnem stand up… bomo rekl, da te je napadu kočevski medved, pa da smo verjetno slišal motorke… če se bo kdo spotaknu ob tvoj videz. :mrgreen:

#3 NuckinFuts  NuckinFuts dne 4.05.2013 23:08

@Chem Odgovor na prvo vprašanje je neznan. :mrgreen: Če bi kopiral, bi pisal o ribah, diplomi in današnjem kosilu. Oprosti, ampak sem veliko bolj dolgočasen od tega. :mrgreen:

@Sakir Bom en dan tja nesel ribiški trinožnik in kamero, pa da vidimo kaj nastane.

Hočeš rečt, da lahko s pomočjo motorke moj obraz postane še toliko lepši? :mrgreen:

#4   Sakir dne 4.05.2013 23:14

Sem vedu, da boš najdu rešitev tut za to. Paje le mal družboslovca v teb, k tkole opazuješ družbo okrog sebe in najdeš take cvetke. ;)

Ne, samo potem boš imel izgovor. :mrgreen:

#5   Chemfusion dne 4.05.2013 23:18

Excuse me, v zadnji objavi nisem omenjal… oh wait… :mrgreen:

#6 NuckinFuts  NuckinFuts dne 4.05.2013 23:25

@Sakir [namerno ignorira prvi odstavek] Ej, ampak sploh ni slaba ideja. Do zdaj sem se vedno moral izgovarjat na prednike iz Černobila.

@Chem I c what u did there. :mrgreen:

#7 Svoboda  Svoboda dne 5.05.2013 09:38

Haha, top šit :D Vem, ponavljam se kot papiga. Ampak me dejansko nič več ne mora presenetiti kar se tiče prometa. In potem je blazno smešno, ko se vsi takole pizdite čez neko čist whatever situacijo :D Mogoče sem pa zato lahko za volanom finally? :mrgreen:

Čestitam za novo službo, pa srečno z njo. (upam, da imajo ljudje kaj več soli v glavi kot v prejšnji :P )

#8 NuckinFuts  NuckinFuts dne 5.05.2013 14:46

Verjamem, da smo relativno na indijo še dobri. Sklepam po temu posnetku (pri 6:25). Ampak je za naše ceste vseeno bizarno. Hvala za lepe želje.

#9 nmohoric  nmohoric dne 5.05.2013 15:13

Oh ja kočevarke in medvedi :D Jap ena in ista stvar bi rekel človek :D In potem se ti ljudje smejejo, ko rečeš, da si na rožniku videl medveda.. ali pa na gradu.. Sicer pa čas je da začneš snemati ta bistroumna dekleta pri parkiranju :D

#10 Urška Sonček  Urška Sonček dne 5.05.2013 17:27

Odkar si prvič omenjal te cvetke na parkiriščih, ne upam več parkirati tam, ker se bojim prežanja tvoje kamere. Not nice of you. :mrgreen:

#11 maia  maia dne 5.05.2013 18:43

Nov job, wau. Kdo se te je usmilil? :P

Rubikove kocke sploh niso zato, da jih zlagaš, ampak da se učiš prepoznavanja barv kot otrok. Če mene vprašaš …

#12 Svoboda  Svoboda dne 5.05.2013 21:12

Ja, ja to kar gospod razlaga je čisto normalen običaj v Indiji :) Če sem se jaz peljala na strehi večino poti in mi je policija ter vojska veselo mahala.. Ja, smo v Sloveniji še relativno okej :mrgreen:

#13 Amaranth  Amaranth dne 9.06.2013 20:04

Damn, ComicSans..js dobim ponavad napad tesnobe, ko ga zagledam.:D

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !